Rattenbestrijding Hilversum

 

Rattenbestrijding Hilversum

Heeft u thuis of op het werk last van ratten? Dan is het tijd om in actie te komen! Ratten zijn dragers van verschillende ziekten en vormen een gezondheidsrisico voor mensen. Daarnaast hebben ze ook nog eens vaak vlooien en/of teken. Vooral in huis en in de horeca is het van groot belang om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ratten lopen over uw aanrecht en eten van opengelaten voedsel. Ook laten ze urinesporen achter die niet zichtbaar zijn voor het blote oog, maar wel ziekten kunnen overdragen. Zichtbare sporen van hun aanwezigheid zorgen in uw bedrijf zeker voor imago schade en het weg blijven van gasten en klanten. Wees er dus vroeg bij en schakel een professional in! Huis-,tuin- en keukenmiddelen zijn niet effectief genoeg. Ratten bestrijden in Hilversum doet u met Point Pest Control!

Rattenbestrijding; hoe eerder hoe beter!

Voor u het weet zit uw hele woning of werkpand vol met ratten. Dit komt doordat ratten zich in een enorm vlot tempo voortplanten. Ze knagen van alles kapot en gaan in de muren zitten. Ook hier richten zij veel schade aan, wat kosten en ongemak met zich mee brengt. Kortom, een hardnekkig probleem dat in korte tijd enorm uit de hand kan lopen! Voor rattenbestrijding in Hilversum schakelt u Point Pest Control in. Wij bestrijden uw rattenprobleem op professionele wijze, waarbij we gericht zijn op het bieden van een duurzame oplossing. Ook geven wij tips over hoe u een rattenprobleem in de toekomst kunt voorkomen.

Voor rattenbestrijding in Hilversum schakelt u Point Pest Control in

Heeft u last van ratten in Hilversum? Of heeft u vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. Point Pest Control beantwoordt graag al uw vragen en kunt u geheel vrijblijvend een offerte bieden. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 06-13593047. Stuurt u liever een email? Dat kan naar info@pointpestcontrol.nl. Point Pest Control is uw partner als het gaat om rattenbestrijding in Hilversum!