Wespenverdelger inhuren voor acute oplossing

Het nare gezoem in de achtertuin is maar al te bekend voor de mensen, die een hekel hebben aan stekende insecten. Veel mensen zijn er zelfs bang voor en rennen direct naar binnen wanneer de wespen zich in de tuin verzamelen. Los van dat het vervelend is door het gezoem en het gevlieg rondom eten, kan het ook nog eens gevaarlijk zijn. Een steek van een wesp is pijnlijk  en zorgt direct voor een zwelling op de plek van de steek. Ben je allergisch, dan wordt je er ook nog eens ziek van.

Veel mensen gaan in de weer met een vliegenmepper, maar wat ze vaak niet weten, is dat een dode wesp de rest van het nest aantrekt. Er komt bij het doden van de wesp namelijk een stofje vrij die ze afgeven als signaal naar de andere dieren die vervolgens ‘te hulp’ komen. De ultieme vraag is natuurlijk: waar komen die wespen vandaan, en hoe kom je van ze af? Voor een acute oplossing is het raadzaam de wespenverdelger in te schakelen van Point Pest Control. Wij weten precies wat ervoor nodig is om het wespennest te bestrijden, en jouw tuin en huis weer heerlijk wespvrij te maken.

Hoe kunt u een wespennest verdelgen

Een wesp komt nooit alleen. Het zijn echte groepsdieren, en ze worden geleid door een zogenoemde koningin. Dit is een vrouwtjeswesp, wel tot 5 keer zo groot als een normale wesp. Zij is de eigenaar en leider van het Wespennest, alle mannetjes zijn de werkers. Zij zijn de hele dag bezig met het verder uitbouwen van het nest. Dit doen ze door het kauwen op hout. Dit vermengen ze met speeksel tot een soort papier maché. Daarnaast zijn wespen gek op zoetigheid, en vaak trekt alles ze aan wat er op jouw buitentafel staat.

Om ze weg te houden bij het eten, kun je ervoor kiezen om lokkertjes in de tuin te hangen. Bijvoorbeeld in de vorm van siroopbakken. Hier vliegt de wesp in, maar kan er vervolgens niet meer uit. Dit zijn de welbekende huis-, tuin- en keukenmiddelen, die ingezet kunnen worden voor het verdelgen van wespen. Gaat het om een wespennest dat bij jou in de tuin hangt of misschien wel in huis? Dan is het van groot belang om niet in de buurt te komen. Wespen zijn erg territorial, en zullen uit bescherming direct overgaan tot steken.

 Bel direct een wespenverdelger om het nest op de juiste manier te verwijderen.

Professionele wespenverdelger op locatie

Bij Point Pest Control krijgen we vaak te maken met de vraag om wespen te verdelgen. Zeker ten tijde van zomer is de overlast vele malen groter, en worden er vaker snelgroeiende wespennesten ontdekt. Om deze op de juiste manier te verdelgen, hebben we professionele middelen. We raden je af om zelf een wespennest te gaan bestrijden. Als je dit namelijk niet op de juiste manier doet, kunnen de wespen agressief worden en uit het nest vliegen om te steken. Wanneer je geen beschermende kleding, draagt kan dit serieuze consequenties hebben. Het is beter om in dat geval Point Pest Control de klus te laten klaren ,en zeker te zijn van een snelle en effectieve bestrijding. 

Wespen verdelgen op een snelle en efficiënte manier

Het wespennest moet bestreden worden op een professionele manier, zonder dat je het risico loopt gestoken wordt. Bij Point Pest Control werken wij met wettelijk toegestane speciale bestrijdingsmiddelen om wespen te verdelgen. Dit spuiten we rechtstreeks in het nest, zodat de koningin bezwijkt. In een kort tijdbestek zal het nest uitsterven. Kortom, jouw problem is opgelost.

Wil je ook een betrouwbare wespenverdelger inschakelen? Neem dan vandaag nog contact op. We komen snel en graag bij u langs!