Bel direct of
Contact

Wespen bestrijden in Baarn met het grote geschut

Ook last van wespen in Baarn? Ontspannen buiten zitten met mooi weer en genieten van lekkere hapjes en drankjes, kan ontzettend verpest worden door de bekende gele zoemende insecten in de tuin. We hebben het uiteraard over de wespen, soms ook de nog grotere hoornaars. Voorkom problemen en overlast en bel op tijd Point Pest Control om het wespennest te bestrijden. Wilt u de wespen bestrijden in Baarn? Wacht dan niet langer en neem contact op!

Wespennest bestrijden in Baarn; hoe werkt dat?

Wespen bestrijden in Baarn kan op allerlei manieren. Vaak gaan bewoners eerst zelf aan de slag met een vliegenmepper om de wespen te verdrijven. Dit werkt beslist averechts. Juist dan worden de wespen agressief. Uiteindelijk moet het probleem bij de bron worden aangepakt, en dat is natuurlijk het wespennest. Zelf aan de slag is hierbij sterk af te raden. Het risico dat u meermaals gestoken wordt en serieuze klachten oploopt is te groot. Uitgangen in de spouw dicht maken, zorgt vaak voor wespen binnen in huis. Laat het dus over aan professionals en wees ervan verzekerd dat u binnen een mum van tijd weer kunt genieten van de rust. Wilt u een wespennest bestrijden in Baarn? Wij komen graag bij u langs!

Wespen bestrijden in Baarn doet u met Point Pest Control

Wespen bestrijden in Baarn is vanwege de door de seizoenen heen hogere temperaturen, een steeds grotere uitdaging. De wespen overleven de zachte winters gemakkelijk en komen daardoor hardnekkiger terug in de zomer. De wespennesten kunnen op allerlei plaatsen ontstaan. Bijvoorbeeld in of rond de schuur, onder de overkapping, in de spouw, in de grond, en bij uw dakkapel. Soms ook in huis zoals de slaapkamer en zolder. Wij helpen u graag met een snelle en efficiënte bestrijding van het wespennest in Baarn. Neem gerust contact op met Point Pest Control, en voor u het weet bent u af van het gezoem en de bijkomende risico’s! U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@pointpestcontrol.nl of bellen via 06-13593047. Wij staan u graag te woord!

Wespen

Wespensteek?! Lees onze tips

Overvolle wespennesten In september en oktober doet de herfst zijn intrede in de natuur. Veel vocht en uitgebloeide...
Wespen

‘Bij’ les over wespen!

Dagelijks vragen klanten ons of en wanneer zij te maken hebben met wespen of bijen. Waar mensen over het algemeen...
Wespen

Wespennest; gevaarlijk kunstwerk?!

Veel wespennesten zijn zonder meer insta waardig. De kunstwerken variëren enorm in omvang. Vaak zitten ze verstopt...
Wespen

Wespenfeit

Wespen geven tegenwoordig tot ver in het najaar ongemak. Door onder andere klimaatverandering  blijft een ...
Wespen

Wespen XL

Wespen in huis,tuin en op het terras waar je juist deze maanden van de zomer wilt genieten. Iedereen kent wel de...
Wespen

RTV Baarn interview over de Franse veldwesp

Point Pest Control was te gast bij RTV Baarn, bekijk hieronder het interview over de Franse veldwesp.