369 woorden
2 minuten leestijd

Gezocht; Bedwantsen!

Het gewone werk- en school leven is voor de meeste Nederlanders weer begonnen. Toch zie je aan de lange rijen op Schiphol dat nog steeds veel mensen op reis gaan. Bovendien hebben wij de herfstvakantie in Oktober al in het vizier. Regelmatig nemen terugkerende vakantiegangers, naast fijne herinneringen, onvoorziene en vooral ongewenste gasten mee naar huis, de Bedwants!

Hoe komen Bedwantsen in je huis?

Helaas kampen logeeradressen nog al eens met ongedierte, in het bijzonder met Bedwantsen. Lastig vast te stellen, omdat ze leven in naden, kieren, matrassen, achter stopcontacten etc. Als logee slaap je in een vreemd bed, hangt je kleding in een onbekende kast en staat je koffer vaak op de grond. Zo neem je ze in je bagage mee naar huis. Omgekeerd kan ook een logee bij jou in huis dit ongedierte mee nemen. Je vakantiewas vanuit je koffer direct in de wasmachine op 60 gradenbeperkt je risico enorm. Om bij stil te staan; koop je graag bij de spullenhulp, tweedehands, of ben je de gelukkige spotter van een leuk object bij het grof vuil? Ook daar kan dit ongedierte in zitten.

Hoe weet je dat je Bedwantsen hebt?

De Bedwants komt ’s nachts gemiddeld om de 8 dagen uit zijn schuilplaats om zich te voeden met bloed. Dit ongedierte blijft dit doen, ook als jij jezelf omdraait en beweegt. Daarom zie en voel je jeukende rode bultjes, op een rijtje of in een groepje ter grootte van een twee euro muntstuk. Soms zie je ook kleine zwarte puntjes op je beddengoed of meubelen. Een teken dat het aantal snel toeneemt en je actie moet ondernemen om een regelrechte plaag te voorkomen.

Hoe bestrijdt je bedwantsen?

Doe het zelf, huis, tuin & keukenmiddelen werken niet afdoende. Bovendien komen ze juist in de nacht als je slaapt tevoorschijn. Laat voor snel en goed resultaat het bestrijden over een professionele ongediertebestrijders. Onze Point bestrijders werken met 2 verschillende behandelingen. Afhankelijk van jouw situatie wordt er gekozen voor een chemische-, of hittebehandeling. Gecertificeerd en ruim ervaren, weten zij binnen veilige-, en wettelijke kaders jouw probleem snel op te lossen.

Heb je het vermoeden dat je Bedwantsen hebt? Bel 06 - 135 930 47 of mail direct voor informatie en advies naar .

Nieuwsoverzicht