374 woorden
2 minuten leestijd

Niet voor de poes!

Muizen houden van warmte

Hoewel het niet echt winter is, kiezen muizen in deze tijd graag voor de beslotenheid en warmte van je huis. Als ongediertebestrijder zijn wij dan ook dagelijks actief om muizen te bestrijden. Een klein kiertje is voor de muis met zijn ultra flexibele skelet voldoende om binnen te komen. Vaak onder de keuken, waar veel leidingen zitten, maar zeker ook in de spouw, kruipruimte en kelder(kasten).

Kat geeft geen garantie

Regelmatig geeft een klant aan, een kat te overwegen om zo muisvrij te zijn. Wij raden dat echter op deze gronden af! Dit huisdier neem je voor minimaal 10 jaar. Dat heeft veel invloed op je doen en laten. Zelden blijkt poes Minoes de gewenste muizenvangster van je dromen. Met regelmatig heerlijke bakjes gemakkelijk te verkrijgen voer, maakt deze huisgenoot zich niet druk. De enkele muis die ze graag voor je voeten legt, weegt niet op tegen de snelheid waarmee een muizennest zich uitbreidt.

Rugnummer

Veel consumenten gaan er van uit dat zij slechts die ene muis hebben, die in de keukenlade zit. Helaas hebben ze geen rugnummer, lijken ze allemaal op elkaar en zijn ze vrijwel nooit alleen. Een pasgeboren muis is na 2 weken al geslachtsrijp. Per nest zijn er tussen de 4 tot 8 jongen. Reken maar uit hoe razend snel een muizenfamilie jouw huis tot eigen territorium heeft gemaakt. Een snelgroeiend probleem dus, dat je zo snel mogelijk moet laten oplossen. Een schatting over 2021, 3,7 miljard muizen in Nederland!

Professionele muizenbestrijding

De genoemde cijfers laten al zien hoe groot de overlast van muizen kan worden. Ondanks de enkele muis, die je zelf met huis-, tuin- en keukenmiddelen vangt, is professionele hulp belangrijk.

Bel vandaag nog Point Pest Control voor effectieve probleemoplossing. Wij beschikken over veel ervaring in ons vakgebied en blijven up-to-date wat betreft technieken en mogelijkheden om ongedierte te bestrijden. Wij gebruiken bestrijdingsmiddelen die alleen voor gecertificeerde bestrijders beschikbaar zijn. Daarbij houden wij rekening met jouw veiligheid, wettelijke kaders en het milieu.

Zelf ruim je voedsel, dierenvoer e.d. alvast op in kunststof containers. Laat je geen vuilzakken in de tuin slingeren, en voer je met mate, en alleen als het echt nodig is, de vogels.

Graag tot snel!

Point Pest Control
06 - 13593047
info@pointpestcontrol.nl

Nieuwsoverzicht