Bedwantsen in Hilversum bestrijden

Bedwantsen zijn kleine insecten die vooral in matrassen, bedden, en naden en kieren van meubelen leven. Je treft ze thuis, en soms ook op vakantielocaties aan. In de nacht worden ze actief en gaan ze op zoek naar voeding. Dat vinden ze op uw huid! Ze steken om bloed op te zuigen. Dit laat flink jeukende bultjes achter. Ontzettend vervelend en niet een fijn vooruitzicht op uw nachtrust. Om te voorkomen dat u een geïrriteerde huid, en onder de bulten komt te zitten, moet u de bedwantsen snel en effectief bestrijden. Point Pest Control zorgt ervoor dat u weer met een gerust hart naar bed kunt. Neem direct contact op voor een afspraak!

Ongediertebestrijding voor bedwantsen in Hilversum

Heeft u last van bedwantsen in Hilversum? Dan zijn er meerdere mogelijkheden waardoor ze bij u thuis zijn gekomen. Wanneer u in een hotel of ander vakantieverblijf bent geweest, is de kans groot dat de bedwantsen een plekje in uw bagage hebben gevonden, en met u zijn meegekomen naar uw huis. Niet helemaal het type gast waar u op zit te wachten. Des te meer reden om het direct aan te pakken. Maar ook in uw huis kunnen ze zich nestelen op plekjes waar het overdag donker is. Het voorkomen lukt niet altijd. Wij staan daarom voor u klaar om op adequate en professionele wijze uw probleem op te lossen.

Point Pest Control lost uw probleem met bedwantsen in Hilversum op

Onze specialisten inspecteren de locatie en komen direct met een plan van aanpak om u van de plaag af te helpen. Heeft u last van bedwantsen in Hilversum bij u thuis, of heeft u ze nog niet gevonden, maar vermoedt u dat ze er wel zijn? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Wij beantwoorden uw vragen en denken graag met u mee voor het vinden van de juiste oplossing. U kunt ons bereiken door te bellen via 06-13593047 of door een mail te sturen naar info@pointpestcontrol.nl.