Bel direct of
Contact

Kruipend en vliegend ongedierte bestrijden, schakel de bestrijder van Point Pest Control in.

Deze groep ongedierte is omvangrijk. Zij leven deels buiten, en deels, vooral als uw huis een warm toevluchtsoord is, binnen. Zo weten veel klanten Point Pest Control te vinden voor het bestrijden van Zilvervisjes. Dit ongedierte vermenigvuldigt zich gestaag en veroorzaakt zichtbare schade aan papier en de boeken in uw boekenkast. De Tapijtkever met zijn zwart/witte schild is ook een ongenode gast. Zij zijn klein en de larven verstoppen zich vooral op donkere plekken. Door naden en kieren vinden zij hun weg naar binnen. Zij hebben een voorkeur voor uw wollen kleding en woontextiel.

Rioolvliegjes met hun duidelijk herkenbare hartvormige vleugels zijn een aanwijzing voor een lekkage in uw huis. Na de noodzakelijke reparatie door een loodgieter, behandelt onze bestrijder snel en effectief uw probleem. Heeft u last van spinnen, grasvliegjes, klustervliegen of ander gesignaleerd ongedierte, ook dan zijn wij graag uw bestrijdingspartner. Waar huis, tuin en keukenmiddelen vaak onvoldoende en voor korte duur effect hebben, werken wij als gecertificeerde bestrijders met professionele producten en technieken. Daarbij denken wij graag met u mee, adviseren, en hebben wij oog voor milieu, uw veiligheid en dat van uw huisgenoten.

Kruipend en/of vliegend ongedierte in uw restaurant of bedrijf?

Ongedierte in uw bedrijf is niet alleen slecht voor uw imago, maar is vooral een gevaar voor de gezondheid van uw gasten, klanten en medewerkers. Naast een goede hygiëne is een aanpak van een acuut probleem vereist. Wij kijken met u mee waar wering en eigen te ondernemen acties een effectieve bijdrage kunnen leveren aan de bestrijding van de plaagdieren. Wij maken desgewenst samen met u een plan voor de lange termijn. Met een serviceovereenkomst en logboek bent u altijd voorbereid op inspecties en controles.

Geïnteresseerd? Lees onze reviews en bel, mail of app ons vandaag nog.

Bel of app ons op 06-13593047 of mail ons op info@pointpestcontrol.nl.

Nieuwsberichten

Overig ongedierte

Er zaten 2 motten……

Wie kent deze populaire nationale meezinger niet? Helaas zijn vooral rond deze tijd van het jaar steeds meer mensen ook...
Overig ongedierte

Watervlugge zilvervisjes

Niet alle ‘visjes’ zwemmen in het water, zo blijkt uit de regelmatige aanwezigheid van zilvervisjes in huis....