Spinnen bestrijden

Last van spinnen thuis en/of op de zaak

Veel mensen hebben een hekel aan deze veelpotige harige insecten. Je leest soms over extreme reacties van mensen die er echt van griezelen. Ook was de afgelopen maanden de snelle terreinwinst van de (valse) Wolfspin regelmatig in het nieuws. Spinnen zijn onvermoeibare nest en webbouwers.

Hun voorkeur gaat daarbij uit naar naden, kieren en donker verscholen hoekjes. Daarnaast zie je ze veel rond je (buiten) lampen, deuren en kozijnen. Overigens, al zie je ze niet, je bent er van verzekerd dat ze in je huis aanwezig zijn.

Goed schoonmaken en kieren dichten helpt, evenals het buiten zetten van een in huis gesignaleerd exemplaar. Je lost het probleem er echter niet afdoende mee op. Wil je binnen haalbare kaders het spinnenprobleem reduceren, dan is hulp van een professionele bestrijder essentieel.

Point Pest Control, ervaren partner in spinnenbestrijding

Spinnen zijn een groot deel van het jaar actueel. Om zoveel mogelijk spinnenvrij te zijn, is het daarom verstandig direct in het voorjaar hiermee aan de slag te gaan. Met een piek in juni en het najaar zou je de behandeling eventueel in het najaar kunnen herhalen. Jaarlijks komen wij met vaste regelmaat bij particulieren en bedrijven. Denken mee, adviseren en lossen het probleem effectief op. Zo geniet jij ontspannen van een fijne woon- en werkplek.

 Bel Point Pest Control 06 - 13 59 30 47, gebruik het contactformulier op onze site of stuur een mail naar info@pointpestcontrol.nl

Nieuwsberichten

Spinnen

Immigrant gespot; de valse Wolfspin

September kondigt een nieuw seizoen aan. Lagere temperaturen, uitgebloeide zomerborders én spinnen! De...
Spinnen

De kriebels van spinnen

In Nederland is ruim 20% van de bevolking bang voor deze harige, veelpotige insecten. Rond de 5% heeft zelfs een...