Houtworm in Hilversum, wat nu?

Heeft u een mooie houten vloer, houten meubels, schuur of bijvoorbeeld hout in de opslag staan? Check dan regelmatig of er geen houtaantaster/ houtworm in zit. Wanneer dit gebeurt kan het hout onherstelbaar worden aangetast. Om te voorkomen dat complete houtconstructies zwakker worden, moet u bij het signaleren van houtworm direct aan de bel trekken. Point Pest Control zorgt ervoor dat het probleem effectief wordt opgelost, en dat u weer met een gerust hart kunt genieten van de houten meubels en accessoires. Heeft u dus last van Houtworm in Hilversum? Neem dan direct contact met ons op!

Houtworm Hilversum signaleren en voorkomen

De aanwezigheid van de houtworm kan aardig wat problemen opleveren. Deze insecten leven in het hout, en dat ziet u niet altijd direct aan de buitenkant. Wel maken ze uiteindelijk kleine zichtbare gaatjes in het hout, waardoor ze naar buiten kunnen. Zo kunnen de volwassen houtwormkevers uitvliegen. Een ander signalement zijn kleine beetjes zaagsel op de grond bij het hout. Veroorzaakt door de houtworm die als een kever uit vliegt. En die vervolgens weer eitjes legt in het hout. Een doorlopend en sterk ondermijnend proces! Onderneem daarom direct actie om erger te voorkomen.

Direct houtworm in Hilversum bestrijden

Houtworm is niet alleen vervelend, het kan wel degelijk gevaarlijk worden wanneer constructies niet meer sterk zijn. Bent u woonachtig in Hilversum, en denkt u ook last te hebben van houtworm of ander soort ongedierte? Neem dan direct contact op met Point Pest Control. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail te bereiken. Bellen kan naar 06-13593047. Liever contact per mail? Mail dan naar info@pointpestcontrol.nl. Onze specialisten helpen u graag. Wij zijn de ideale oplossing voor een veilig en houtwormvrij-huis!