Bel direct of
Contact

Bedwantsen bestrijden? Laat het over aan de specialisten van Point Pest Control

Heeft u last van bedwantsen en wilt u ze laten bestrijden? Wij helpen u van dit vervelende en hardnekkige ongedierte probleem af. Bedwantsen verwijderen slaagt alleen met een gedegen uiterst professionele aanpak. Dit is precies waar Point Pest Control u mee van dienst kan zijn.

Jeuk, rode bultjes en een onbehagelijk gevoel!?

Bedwantsen mogen dan klein en vrijwel onzichtbaar zijn, ze kunnen op de huid zichtbare overlast geven. Meegenomen van vakantie, in uw bagage gekropen, slapen in een ander bed? Dat alles kan zorgen voor een snel groeiende populatie van bedwantsen. Ze kruipen in bed, achter stopcontacten of zelfs in uw kleding. Bedwantsen weten zich goed te verbergen. Schoonmaken of het wassen van beddengoed heeft vaak geen zin. De hardnekkige dieren komen gewoon weer terug. U moet voor afdoende resultaat kiezen voor een vakspecialist op dit gebied. Point Pest Control is uw partner bij bedwantsen bestrijden en snapt uw ongemak en vragen.

Point Pest Control levert effectieve resultaten bij het bestrijden van bedwantsen

Bij Point Pest Control staat effectiviteit hoog in het vaandel. Wanneer wij bedwantsen onder handen nemen, doen wij dit zeer grondig. Wij stemmen met u de juiste behandeling af. Altijd met professionele producten, die geen gevaar leveren voor uw gezondheid. Daarnaast geven wij u graag tips en vertellen wat er voor en na de behandeling belangrijk is. Wij hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee. Bedwantsen bestrijden is onze expertise!

Het bestrijden van bedwantsen door ons laten doen? Waar en wanneer u wilt!

Heeft u last van bedwantsen? Of bent u benieuwd naar de andere diensten van ons bedrijf? Neem dan nu snel contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 - 13 59 30 47 of door een mail te sturen naar info@pointpestcontrol.nl. Wij hopen u graag van dienst te zijn!

Nieuwsberichten

Bedwantsen

Gezocht; Bedwantsen!

Het gewone werk- en school leven is voor de meeste Nederlanders weer begonnen. Toch zie je aan de lange rijen op...
Bedwantsen

Interview NPO1 over de bedwants

Point Pest Control was te gast bij Radio 1, bekijk hieronder het interview over de bedwants.