Bel direct of
Contact

Mieren bestrijden: schakel Point Pest Control in

U tilt een steen op en het krioelt van de mieren. Of u laat wat limonade op de grond vallen; en voor u het weet zitten de mieren overal. Voor veel mensen een herkenbaar probleem. Mieren zijn enorm productief en vaak in grote getalen aanwezig. Vervelend, maar gelukkig goed op te lossen. Last van mieren? Kies een ervaren en vakbekwame expert om mieren te bestrijden. Point Pest Control verwijdert mieren uit uw huis of werkpand. Zo hebt u er geen last meer van.

en mieren plaag bestrijden of een mieren nest bestrijden

Af en toe mieren over de vloer is vrij normaal. Zeker wanneer het weer wat beter is. Het kan echter ook zo zijn dat u in flinke mate last krijgt van mieren. Een mierennest kan de oorzaak zijn van een ware plaag. Mieren niet alleen buiten, maar ook binnen. Soms zelfs in kolonnes zichtbaar op de meest onverwachte plekken. Erg vervelend... Maar hoe te beginnen? Een simpele oppervlakte behandeling is niet effectief. Mierennesten zitten namelijk vaak tot diep in de grond. Schakel onze gecertificeerde bestrijders direct in: zij weten wat hen te doen staat. Vul nu het contactformulier in!

Effectieve ongediertebestrijding door Point Pest Control

Onze focus ligt op snel en gedegen resultaat met respect voor het milieu. Wij bestrijden mieren en verwijderen ze voor langere tijd. Hierdoor bent u er zeker van dat de mieren op een later stadium niet terugkeren. Wij gebruiken middelen en technieken uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

Interesse? Wij staan voor u klaar om de mieren te verwijderen

Mieren bestrijden? Dan bent u bij Point Pest Control aan het juiste adres. Schakel ons in en wij helpen u direct. Vele positieve klanten gingen u voor. Bel op 06-13593047. U kunt ook een email sturen naar info@pointpestcontrol.nl. Wij helpen u op korte termijn!

Nieuwsberichten

Mieren

Gemier in huis & tuin!

Mieren zijn gek op hoge temperaturen. Hoe hoger het kwik stijgt, hoe actiever de kolonies in huis en tuin worden....