Bel direct of
Contact

Wespen bestrijden: schakel Point Pest Control in

Vroeg in het voorjaar worden de eerste wespen weer gesignaleerd en in de zomer merkt vrijwel iedereen dat ze er overduidelijk zijn. Deze (soms nogal agressieve) opdringerige beestjes kunnen voor behoorlijk wat ongemak zorgen. Zeker wanneer er een wespennest in de buurt van (of zelfs in) uw huis is. Heeft u last van wespen en/of een wespennest? Ga zeker niet zelf aan de slag met de verdelging van de wespen. Schakel altijd een professional in bij wespen bestrijden en neem contact op met Point Pest Control! Wij zorgen dat uw wespenprobleem veilig en adequaat wordt opgelost binnen een kort tijdsbestek. Hierdoor is uw omgeving snel vrij van wespen!

Wespen veel langer actief

Wespen geven tegenwoordig tot ver in het najaar ongemak. Door onder andere klimaatverandering  blijft een nest veel langer actief. Voorheen bezweek de koningin door strenge winters en lage temperaturen en stierf het nest uit. Wetenschappelijk onderzoek laat nog een andere reden zien. Met name de werksters van de Franse veldwesp kunnen in plaats van enkele weken, wel een jaar leven. Dit komt door het z.g.. veldwespwaaiertje (Xenos Vesparum). Een parasiet, die zich bij de wespenlarf naar binnen bijt. Het waaiertje verlengt de levensduur van de veldwesp. Zij maakt de werksters lui. Deze stoppen met werken en komen in grote getalen bij elkaar. Dit maakt dan de bevruchting van een nieuwe generatie waaiertjes mogelijk.

Wespennest bestrijden, wees op tijd!

Een rondzwervende wesp kan erg hinderlijk zijn. U zit in de tuin en het beestje laat u maar niet met rust. Dit is erg vervelend, vooral in de zomer als u heerlijk wilt genieten van een drankje en hapje in de achtertuin. Hoewel het zeer vervelend is, maakt dit het nog niet direct gevaarlijk. Spot u echter een wespennest? Dan wordt het risico gestoken te worden groot. Schakel in dat geval ons dan direct in. Een wespennest groeit namelijk snel van enkele tientallen, tot in de loop van de zomer zelfs 3 - 5000 wespen. Wanneer de wespen zich bedreigd voelen, gaan zij in de aanval. Naast uitermate pijnlijke steken (gemiddeld 10 per wesp), kan een steek ook leiden tot een allergische reactie. Voorkom dergelijke problemen en schakel ons in zodat het probleem snel & adequaat kan worden opgelost. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Vakkundig en professioneel wespen bestrijden

De beste optie is het wespennest direct te bestrijden. Onze professionele ongediertebestrijders dragen beschermende kleding en zijn ervaren om dit probleem te verhelpen. Wij raden sterk aan niet zelf een wespennest te bestrijden.  Als u zelf het wespennest gaat weghalen is er een zeer grote kans dat u de wespen juist agressief maakt en een aanval uitlokt. Dit komt doordat de wespen zich bedreigd kunnen voelen en zij ten alle tijden alles doen om de koningin in het nest te beschermen. Maak dus ook de ingang van het nest niet dicht! Zij zullen u dan onaangenaam verrassen door een andere in/uitgang te maken.

Wespennest weghalen? Reken op ervaring en doelgerichtheid bij Point Pest Control

De medewerkers van Point Pest Control zijn al jarenlang actief in het vakgebied en hebben dus veel ervaring met wespennesten weghalen en het bestrijden ervan. Dit maakt het dat wij uiterst effectief en efficiënt te werk kunnen gaan. Onze medewerkers werken met de juiste professioneel en wettelijk toegestane middelen. De meest effectieve, hoog geconcentreerde producten/middelen zijn enkel beschikbaar voor gecertificeerde wespenbestrijders. U als particulier kunt dus niet zomaar gebruik van maken van deze middelen. Point Pest Control heeft de juiste mensen en de juiste middelen om elk wespennest te bestrijden en is daarom de meest geschikte partij is om al uw problemen te verhelpen.

Duurzame oplossing om wespen te bestrijden

Wij zorgen altijd voor een duurzame oplossing bij het bestrijden van wespen en ander soort ongedierte. Bij het bestrijden van wespen denken we niet alleen aan het resultaat op de korte termijn, maar streven wij ernaar dat de wespen niet meer terugkeren. Het bestrijden van het wespennest doen wij op verantwoorde wijze, waarbij er ook rekening wordt gehouden met het milieu en de omgeving. Wij zullen niet alleen de wespen voor u bestrijden, maar wij geven u bovendien informatie over de risico's en hoe de preventie van ongedierte precies te werk gaat. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u niet snel meer verrast kan worden door wespen en ander soort ongedierte. Bovendien bieden wij al onze diensten aan tegen de juiste tarieven! Het inschakelen van de diensten van Point Pest Control staat garant voor optimale resultaten.

Wespen laten bestrijden? Wacht niet te lang en schakel de hulp van Point Pest Control in

Heeft u een wespennest gezien, of heeft u het vermoeden dat er een wespennest bij u thuis of op het werk zit? Aarzel in dat geval dan niet langer en schakel ons direct in! Bij Point Pest Control bent u zeker van het feit dat het wespennest op vakkundige wijze wordt weggehaald tegen de juiste tarieven. Hierdoor is uw probleem direct opgelost en hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over agressieve beestjes.

Wij zijn via de mail bereikbaar door te mailen naar info@pointpestcontrol.nl. Heeft u liever contact per telefoon? Bel dan naar 06-13593047 en wij staan super snel bij u voor de deur! Ook voor andere vragen met betrekking tot ongedierte staan wij altijd voor u paraat. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen!

Nieuwsberichten

Wespen

Wespensteek?! Lees onze tips

Overvolle wespennesten In september en oktober doet de herfst zijn intrede in de natuur. Veel vocht en uitgebloeide...
Wespen

‘Bij’ les over wespen!

Dagelijks vragen klanten ons of en wanneer zij te maken hebben met wespen of bijen. Waar mensen over het algemeen...
Wespen

Wespennest; gevaarlijk kunstwerk?!

Veel wespennesten zijn zonder meer insta waardig. De kunstwerken variëren enorm in omvang. Vaak zitten ze verstopt...
Wespen

Wespenfeit

Wespen geven tegenwoordig tot ver in het najaar ongemak. Door onder andere klimaatverandering  blijft een ...
Wespen

Wespen XL

Wespen in huis,tuin en op het terras waar je juist deze maanden van de zomer wilt genieten. Iedereen kent wel de...
Wespen

RTV Baarn interview over de Franse veldwesp

Point Pest Control was te gast bij RTV Baarn, bekijk hieronder het interview over de Franse veldwesp.