Bel direct of
Contact

Houtwormen bestrijden

Wanneer je last hebt van houtworm kan dat nadelige gevolgen hebben voor jouw woon-of werk omgeving. Of het nu bij je thuis is of op de zaak: in beide gevallen ben je bij Point Pest Control aan het juiste adres om houtworm te bestrijden! Inmiddels mogen wij ook publieke gebouwen, als b.v. kerken tot onze klanten rekenen. Houtaantasters zijn niet kieskeurig. Je vindt ze o.a. in schuren, houten balken, meubelen, jouw mooie houten vloer, en houten beelden. Onze diensten bestaan uit drie onderdelen. Allereerst voeren wij een inspectie uit om in kaart te brengen waar het houtwormprobleem zich voordoet. Daarnaast kijken wij naar hoe de houtwormbestrijding in gang kan worden gezet. Wij werken hierbij uitsluitend met gecertificeerde bestrijders en professionele, effectieve producten. Daarnaast kun je bij ons ook een service overeenkomst afsluiten, waarbij wij op regelmatige basis inspecties uitvoeren en waar nodig behandelingen. Deze dienst is voornamelijk bedoeld voor bedrijven, horeca, hotels, B&B’s en winkels.

Vakkundig houtworm bestrijden

Houtwormen nestelen zich in houten objecten.  Een vervelend probleem, omdat de houtworm zich gestaag een weg baant en uiteindelijk zorgt voor veel schade. Het is dan ook noodzakelijk om houtworm zo snel mogelijk te bestrijden. Neem contact op met onze adviseurs om direct in kaart te brengen waar de houtworm zich precies bevindt.

Houtwormbestrijding door Point Pest Control

Wij bieden je een ongedierte vrije omgeving tegen een scherpe prijs. Heb je een houtwormprobleem en wil je ons dit laten bestrijden? Wij helpen je graag bij het effectief bestrijden van houtworm. Point Pest Control is een professionele onderneming voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Na het in kaart brengen van het houtwormprobleem ben je verzekerd van een snelle opvolging en een probleemoplossing tegen een scherp tarief. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om houtworm bestrijden? Neem gerust contact met ons op! Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, en denken mee met jouw situatie en probleem.

Nieuwsberichten

Houtwormen

Help Houtworm!

Als professioneel ongediertebedrijf worden wij veel gebeld voor de bestrijding van houtworm. In balken, trappen, houten...